Posjetite nas na najvećem međunarodnom jesenskom sajmu u Bjelovaru
17691
post-template-default,single,single-post,postid-17691,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Posjetite nas na najvećem međunarodnom jesenskom sajmu u Bjelovaru

Posjetite nas na najvećem međunarodnom jesenskom sajmu u Bjelovaru

Ove godine je 25. po redu jesenski međunarodni sajam u Bjelovaru – Gudovac u vremenu 08-10.09.2017.g.

Uz proljetni Bjelovarski sajam ovo je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa, u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, međunarodni je gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti oko 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a očekuje se da će sajam u tri dana obići gotovo 50.000 posjetitelja.

Posjetite nas na sajmu i pogledajte na jednom mjestu najveći asortiman Bruder, Siku i Rolly Toys igrački, Peg Perego vozila na akumulator kao i vrhunskih Klein igrački.

Osvojite i jednu od vrijednih nagrada jer organiziramo veliku sajamsku nagradnu igru kao i mnoga druga poklon iznenađenja.We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.