Lehner - Poljoprivredna mehanizacija i rezervni dijelovi - Vujanović Klas d.o.o. - Đakovo
17073
page-template-default,page,page-id-17073,page-parent,page-child,parent-pageid-16902,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Lehner

Generalni smo zastupnici za EuM Agrotec i Lehner mehanizaciju

Lehner strojevi

GENERALNI SMO UVOZNICI I DISTRIBUTERI ZA REPUBLIKU HRVATSKU, SRBIJU I BOSNU I HERCEGOVINU

SuperVario

SuperVario

12-Voltni SuperVario za suzbijanje puževa i miševa. Za sijanje trave i međukultura kao gorušice, korjenastog povrća, repe, uljane repice i djeteline.

MiniVario

MiniVario

12-Voltni MiniVario je idealan za koristiti u vinogradarstvu te sijanju šparoga, voća i sličnih kultura. Moguće ga je koristiti kao frontalni ali i kao stražnji stroj.

Vinero

Vinero

Kombinirani rasipač za vinograde, voćnjake, nasade hmelja i povrtlarstvo. Za savršeno rasijavanje u redu, po cijeloj površini nanošenje gnojidbenih supstrata, sjemena međukulture i trave.

Polaro

Polaro

12-Voltni Polaro je idealan za manja vozila zbog svojih dimenzija. Koristiti se za raspršivanje soli na učinkovit i ekonomičan način. Moguće ga je koristiti kao frontalni ali i kao stražnji stroj.

Polaro E

Polaro

12-Voltni Polaro je idealan za manja vozila zbog svojih dimenzija. Koristiti se za raspršivanje soli na učinkovit i ekonomičan način. Precizno raspršivanje se kontrolira pomoću upravljačke ploče. Moguće ga je koristiti kao frontalni ali i kao stražnji stroj.

Polaro L / XL

Polaro L / XL

12-Voltni Polaro L / XL je idealan za vozila sa prostorom za utovar. Koristiti se za raspršivanje soli na učinkovit i ekonomičan način te štedi vrijeme sa velikim spremnikom za sol. Precizno raspršivanje se kontrolira pomoću upravljačke ploče.

AgroDos

12-Voltni AgroDos služi za sprječavanje nametnika u poljima krumpira. Precizno doziranje na razini miligrama. Precizno raspršivanje se kontrolira pomoću upravljačke ploče. Odobren za “Goldor Bait” od strane Julius Kühn instituta.

Dispenzer granula protiv nametnika

Dispenzer granula protiv nametnika

Jednostavan za upotrebu. Vertikalnim pritiskom od zemlju dispenzer ispušta granule. Pomoću vijaka je moguće ručno namjestiti koju količinu će ispustiti dispenzer.

Dispenzer granula protiv nametnika sa nosivim spremnikom

Dispenzer granula protiv nametnika sa nosivim spremnikom

Jednostavan za upotrebu. Nosivi spremnik za granule spojen na cijev za ispuštanje granula. Vertikalnim pritiskom od zemlju dispenzer ispušta granule. Pomoću vijaka je moguće ručno namjestiti koju količinu će ispustiti dispenzer.